Поради долгови, скопјанец нападнат со остар предмет пред угостителски објект

Макфакс - пред 5 дена

Скопјанец претепан од неколку лица

Република - пред 4 дена

Две лица нападнале скопјанец во Шуто Оризари

Република - пред 4 дена

Скопјанец претепан поради должничко-доверителски односи

Курир - пред 5 дена

Две лица нападнале скопјанец во Шуто Оризари

Курир - пред 4 дена

Скопјанец претепан од неколку лица

Курир - пред 4 дена

Скопјанец нападнат во Аеродром

Курир - пред 5 дена

Дете нападнато од малолетник во Драчево

Курир - пред 4 дена

Скопјанец нападнат од три лица во Чаир

Курир - пред 5 дена

Пет малолетници нападнати во подрум кај Бит Пазар

Курир - пред 5 дена

Скопјанец претепан од неколку лица

Прес 24 - пред 4 дена

Поради долгови, скопјанец нападнат со остар предмет пред угостителски објект

Прес 24 - пред 5 дена

Претепан Скопјанец во кафана поради должничко-доверителски односи

Макпрес - пред 4 дена