Речиси 80 возачи санкционирани во Куманово и околината

Вечер - пред 4 дена

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Вечер - пред 4 дена

Казнети 215 возачи за брзо возење

Макфакс - пред 4 дена

За сообраќајни прекршоци во Скопје напишани 171 казна

Мкд.мк - пред 6 дена

Со ноќен радар фатени 201 брз возач

Мкд.мк - пред 4 дена

177 казни во Скопје за брзо возење, користење мобилен, минување на црвено...

Мкд.мк - пред 4 дена

Речиси 80 возачи санкционирани во Куманово и околината

Весник - пред 4 дена

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Весник - пред 4 дена

171 санкциониран возач во Скопје, 70 за брзо возење

Весник - пред 6 дена

171 санкциониран возач во Скопје, 70 за брзо возење

Вечер - пред 6 дена

177 санкционирани возачи во Скопје, 39 за брзо возење

Макфакс - пред 5 дена

171 санкциониран возач во Скопје, 70 за брзо возење

Макфакс - пред 6 дена

Со т.н. ноќен радар 201 санкции за брзо возење на територија на цела држава

Макфакс - пред 5 дена

Со ноќен радар уловен 41 возач во Битолско

Макфакс - пред 5 дена

171 санкциониран возач во Скопје, 70 за брзо возење

А1он - пред 6 дена

Санкционирани 215 возачи за брзо возење

Канал 5 - пред 4 дена

177 санкционирани возачи во Скопје, 39 за брзо возење

Бизнис вести - пред 5 дена

Со т.н. ноќен радар 41 казна за брзо возење на територија на СВР Битола

Канал 5 - пред 5 дена

Санкционирани 79 возачи за непрописно престигнување

Канал 5 - пред 5 дена

171 казна напишала сообраќајната полиција во Скопје

Канал 5 - пред 5 дена

Со „ноќен радар“ фатени 201 лице кои возеле со брзина над дозволената

Сител - пред 4 дена

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Нетпрес - пред 4 дена

Речиси 80 возачи санкционирани во Куманово и околината

Нетпрес - пред 4 дена

78 санкции за брзо возење на територија на СВР Куманово

Курир - пред 4 дена

Казнети 17 лица за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Курир - пред 4 дена

За три часа: Казнети 215 граѓани за брзо возење

Курир - пред 4 дена

Санкционирани 177 возачи во Скопје, 39 за брзо возење

Нетпрес - пред 5 дена

171 санкциониран возач во Скопје, 70 за брзо возење

Нетпрес - пред 6 дена

Казнети 177 возачи во Скопје, 39 за брзо возење

Курир - пред 5 дена

Со т.н. ноќен радар 41 санкции за брзо возење на територија на СВР Битола

Курир - пред 5 дена

Со ноќен радар 27 санкции за брзо возење на територија на СВР Тетово

Курир - пред 5 дена

Со ноќен радар- 201 санкции за брзо возење во Македонија

Курир - пред 5 дена

МВР: Казнети 204 возачи за брзо возење

Курир - пред 6 дена

Казнети 79 лица за непрописно престигнување

Курир - пред 5 дена

171 санкциониран возач во Скопје, 70 за брзо возење

Курир - пред 6 дена

Изречени 204 санкции за брзо возење

Кајгана - пред 5 дена

Санкционирани 215 возачи за брзо возење

Слободен Печат - пред 4 дена

Казнети 215 возачи за брзо возење

Точка - пред 4 дена

177 санкционирани возачи во Скопје, 39 за брзо возење

Точка - пред 5 дена

171 санкциониран возач во Скопје, 70 за брзо возење

Точка - пред 6 дена

Покрај казните и апелите на МВР возачите уште возат со голема брзина, еве колку возачи беа санкционирани само вчера

Скопје Инфо - пред 5 дена

МВР на терен, еве за што беа казнети скопјани вчера

Скопје Инфо - пред 6 дена

МВР е на терен и ноќе! 201 лице возеле брзо

Скопје Инфо - пред 4 дена

Какви возачи се скопјани? МВР вчера казни 15 возачи за возење без возачка дозвола

Скопје Инфо - пред 5 дена

Со ноќен радар полицијата казни над 200 возачи - возеле многу брзо

Прес 24 - пред 4 дена

Полицијата казни 79 возачи за непрописно престигнување

Прес 24 - пред 5 дена

Полицијата казни 171 возач во Скопје, 70 за брзо возење

Прес 24 - пред 6 дена

Фрчеа казни на сите страни: Полицијата за три часа изрече 215 санкции за брзо возење

Прес 24 - пред 4 дена

Со т.н. ноќен радар 41 санкции за брзо возење на територија на СВР Битола

Алсат-М - пред 5 дена

79 санкции за непрописно престигнување

Алсат-М - пред 5 дена

204 санкции за брзо возење

Алсат-М - пред 6 дена

201 санкции за брзо возење на територија на цела држава

Алсат-М - пред 5 дена

177 санкционирани возачи во Скопје, 39 за брзо возење

Алсат-М - пред 5 дена

171 санкциониран возач во Скопје, 70 за брзо возење

Алсат-М - пред 6 дена

17 санкции за непрописно престигнување на територија на СВР Битола

Макпрес - пред 4 дена

215 санкции за брзо возење

Макпрес - пред 4 дена

79 санкции за непрописно престигнување

media.mk - пред 5 дена

177 санкционирани возачи во Скопје, 39 за брзо возење

media.mk - пред 4 дена

Со т.н. ноќен радар 201 санкции за брзо возење на територија на цела држава

media.mk - пред 4 дена

204 санкции за брзо возење

media.mk - пред 5 дена

171 санкциониран возач во Скопје, 70 за брзо возење

media.mk - пред 5 дена

Во Скопје 177 санкционирани возачи, 39 за брзо возење

Опсервер - пред 5 дена

Во Скопје 171 санкциониран возач, 70 за брзо возење

Опсервер - пред 6 дена

Со „ноќен радар“ регистрирани 201 лице кои возеле со брзина над дозволената

Опсервер - пред 4 дена

Санкционирани 79 возачи за непрописно престигнување

Опсервер - пред 5 дена

Изречени 204 санкции за брзо возење

Опсервер - пред 5 дена

Со „ноќен радар“ регистрирани 201 лице кои возеле со брзина над дозволената

Макпрес - пред 4 дена

Во Скопје 177 санкционирани возачи, 39 за брзо возење

Макпрес - пред 4 дена

Со ноќен радар 27 санкции за брзо возење на територија на СВР Тетово

Макпрес - пред 5 дена

Со ноќен радар 41 санкции за брзо возење на територија на СВР Битола

Макпрес - пред 5 дена

79 санкции за непрописно престигнување

Макпрес - пред 5 дена

Изречени 204 санкции за брзо возење

Макпрес - пред 5 дена

Во Скопје 171 санкциониран возач, 70 за брзо возење

Макпрес - пред 6 дена

Казни за 18 возачи на територијата на СВР Охрид поради непрописно престигнување

Охрид Прес - пред 5 дена

За три часа утрово „уловени“ 215 брзи возачи во Македонија

24 Инфо - пред 4 дена

171 санкционирани возачи во Скопје, 70 за брзо возење

Лидер - пред 6 дена

Со т.н. ноќен радар 201 санкции за брзо возење на територија на цела држава

24 Инфо - пред 5 дена

Во Скопје 171 санкциониран возач, 70 за брзо возење

24 Инфо - пред 6 дена