Земјата го забрза вртењето, светот ќе треба да ги придвижи часовниците нанапред

Репортер - пред 4 дена

ВИ СЕ ЧИНИ ДЕКА ВРЕМЕТО ЛЕТА? Науката штотуку ја потврди теоријата на заговор

Курир - пред 4 дена

Нешто алармантно и се случува на Земјата во последните неколку дена, а никој не знае зошто

Курир - пред 5 дена

Зошто неодамна го имавме најкраткиот ден во историјата на Земјата?

Кајгана - пред 5 дена

Земјата го забрза вртењето, светот ќе треба да ги придвижи часовниците нанапред

Инфо - пред 4 дена

Науката ја потврди теоријата на заговор дека „времето лета“

Прес 24 - пред 4 дена

На крајот на јуни е забележан најкраткиот ден во историјата на Земјата

Порта - пред 6 дена