Оштетени се далноводи на нуклеарката во Запорожје- Русија и Украина со меѓусебни обвинувања

Вечер - пред 4 дена

Шефот на МААЕ: Дозволете ми да ја посетам нуклеарната централа за да го проценам нивото на опасност

Мкд.мк - пред 5 дена

Оштетени се далноводи на нуклеарката во Запорожје- Русија и Украина со меѓусебни обвинувања

Весник - пред 4 дена

Гроси загрижен: Дозволете ми да ја посетам нуклеарната централа, треба да го проценам нивото на опасност

Макфакс - пред 5 дена

Гроси: Ако немам пристап до нуклеарката во Запорожје, не можам да одредам степен на опасност

А1он - пред 5 дена

Оштетени се далноводи на нуклеарката во Запорожје- Русија и Украина со меѓусебни обвинувања

Канал 5 - пред 4 дена

Украина тврди дека руски сили оштетиле нуклеарна централа, но нема истекување радијација

Република - пред 4 дена

Гроси: Немам пристап до нуклеарката во Запорожје и не можам да одредам степен на опасност

Сител - пред 5 дена

Електричните водови на нуклеарката во Запорожје оштетени во украинско гранатирање

Нетпрес - пред 4 дена

Зеленски: Русија мора да понесе одговорност за теророт во нуклеарката во Запорожје

Нетпрес - пред 4 дена

Украина тврди дека руски сили оштетиле нуклеарна централа, но нема истекување радијација

Курир - пред 4 дена

Украина тврди дека нуклеарката „Запорожје“ е оштетена, но нема истекување радијација

Нова Македонија - пред 4 дена

Гроси: Немам пристап до нуклеарката во Запорожје и не можам да одредам степен на опасност

Телма - пред 5 дена

Гроси: Немам пристап до нуклеарката во Запорожје и не можам да одредам степен на опасност

Нетпрес - пред 5 дена

Гроси: Немам пристап до нуклеарката во Запорожје и не можам да одредам степен на опасност

Курир - пред 5 дена

Украина тврди дека руски сили оштетиле нуклеарна централа, но нема истекување радијација

Слободен Печат - пред 4 дена

Гроси загрижен: Дозволете ми да ја посетам нуклеарната централа, треба да го проценам нивото на опасност

Точка - пред 5 дена

Русија оштетила нуклеарна централа во Украина

Прес 24 - пред 4 дена

Гроси загрижен: Морам да ја посетам нуклеарната централа, треба да го проценам нивото на опасност

Прес 24 - пред 5 дена

Гроси: Немам пристап до нуклеарката во Запорожје и не можам да одредам степен на опасност

Независен - пред 5 дена

Украина тврди дека руски сили оштетиле нуклеарна централа, но нема истекување радијација

Макпрес - пред 4 дена

РУСИТЕ ОШТЕТИЛЕ НУКЛЕАРНА ЦЕНТРАЛА Нема истекување радијација, тврди Украина

+Инфо - пред 4 дена

Гроси: Немам пристап до нуклеарката во Запорожје и не можам да одредам степен на опасност

Опсервер - пред 5 дена

Гроси: Немам пристап до нуклеарката во Запорожје и не можам да одредам степен на опасност

Макпрес - пред 5 дена

УКРАИНА ТВРДИ: Руски проектили ја оштетија нуклеарна централа Запорожје, но нема истекување радијација

Денешен - пред 4 дена

МЕЃУНАРОДНА АГЕНЦИЈА ЗА АТОМСКА ЕНЕРГИЈА: Немаме пристап до нуклеарката во Запорожје, не можеме да ја процениме опасноста

Денешен - пред 5 дена

Загрозена безбедноста на нуклеарната централа Запорожје

Кумановски муабети - пред 4 дена

Украина тврди дека руски сили оштетиле нуклеарна централа

24 Инфо - пред 4 дена

Украина тврди дека руски сили оштетиле нуклеарна централа, но нема истекување радијација

Лидер - пред 4 дена

Гроси: Немам пристап до нуклеарката во Запорожје и не можам да одредам степен на опасност

24 Инфо - пред 5 дена