ТРАГЕДИЈА во Лабуништа: Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Весник - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Весник - пред 4 дена

ТРАГЕДИЈА во Лабуништа: Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Вечер - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Вечер - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Канал 5 - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Нетпрес - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Курир - пред 4 дена

Момче од Лабуништа е повредено од струен напон на оградата од својот двор

Фактор - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Слободен Печат - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Скопје Инфо - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Алсат-М - пред 4 дена

Малолетно дете од Струга се повредило откако ја допрел оградата во дворот во која имало поставено жици од далновод

Макпрес - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Бриф - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Опсервер - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен напон на оградата од својот двор

Макпрес - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен удар во струшко Лабуништа

Охрид Прес - пред 4 дена

Малолетник повреден од струен удар на оградата од својот двор

24 Инфо - пред 4 дена