Голем пожар во близина на Прешево, огнот се приближува кон куќите (ВИДЕО)

Вечер - пред 2 дена

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово, прогласена вонредна состојба

Мкд.мк - пред 2 дена

Голем пожар во близина на Прешево, огнот се приближува кон куќите (ВИДЕО)

Весник - пред 2 дена

Голем пожар во близина на Прешево, се гледа и од Куманово

Република - пред 2 дена

Голем пожар во близина на Прешево, огнот се приближува кон куќите (ВИДЕО)

Канал 5 - пред 2 дена

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово – нема опасност по населението

Курир - пред 2 дена

Пожар во Прешево видлив и во Куманово, опожарени 50 хектари борова шума

Нова Македонија - пред 2 дена

Пожар во околината на Прешево, горат 50 хектари борова шума

Слободен Печат - пред 2 дена

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Слободен Печат - пред 2 дена

(Видео) Во Прешево вонредна состојба поради пожар, видлив е од Куманово

Точка - пред 2 дена

(ВИДЕО) Голем пожар во близина на Прешево, населението во страв од ширење на огнот

Прес 24 - пред 2 дена

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Алсат-М - пред 2 дена

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Макпрес - пред 2 дена

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Опсервер - пред 2 дена

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Бриф - пред 2 дена

Пожар во околината на Прешево, горат 50 хектари борова шума

Макпрес - пред 2 дена

Пожарот во Прешево се гледа и од Куманово

24 Инфо - пред 2 дена

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Лидер - пред 2 дена