Стојкоски: Градежните активности се во полн ек во Општина Ѓорче Петров

Република - пред 5 дена

ЈП Улици и патишта: Продолжуваат градежните активности на улиците во Волково

Канал 5 - пред 4 дена

Стојкоски: Градежните активности се во полн ек во Ѓорче Петров, решаваме децениски проблеми на жителите на општината

Нетпрес - пред 5 дена

Продолжуваат градежните активности на улиците во Волково

Нетпрес - пред 4 дена

Стојкоски: Градежните активности се во полн ек во Ѓорче Петров, решаваме децениски проблеми на жителите на општината

Курир - пред 5 дена

Продолжуваат градежните активности на улиците во Волково

Курир - пред 4 дена

Градежното лето во Ѓорче Петров се одвива со силна динамика, завршена реконструкцијата на ул.73 во Волково

Курир - пред 4 дена

Стојкоски: Градежните активности се во полн ек во Ѓорче Петров, решаваме децениски проблеми на жителите

Скопје Инфо - пред 5 дена

Продолжуваат градежните активности на улиците во Волково

Скопје Инфо - пред 4 дена

Стојкоски: Градежното лето во Ѓорче Петров се одвива со силна динамика, завршена реконструкцијата на ул.73 во Волково

Макпрес - пред 4 дена

Стојкоски: Градежните активности се во полн ек во Ѓорче Петров, решаваме децениски проблеми на жителите

Опсервер - пред 5 дена

Продолжуваат градежните активности на улиците во Волково

Опсервер - пред 4 дена

Продолжуваат градежните активности на улиците во Волково

Макпрес - пред 4 дена

Стојкоски: Градежните активности се во полн ек во Ѓорче Петров, решаваме децениски проблеми на жителите

Макпрес - пред 5 дена

Продолжуваат градежните активности на улиците во Волково

24 Инфо - пред 4 дена