Охриѓанец измамен за 19.000 денари

Вечер - пред 4 дена

Охриѓанец измамен за 19.000 денари

Весник - пред 4 дена

Охриѓанец измамен за 19.000 денари

Нетпрес - пред 4 дена

Внимавајте, ваквите измами станаа чести во Македонија – охриѓанец тоа го почувствувал на своја кожа

Курир - пред 4 дена

Охриѓанец измамен за 19.000 денари „по веќе видено сценарио“

Макпрес - пред 4 дена

Внимавајте, ваквите измами станаа чести во Македонија – охриѓанец тоа го почувствувал на своја кожа

Скопје24 - пред 4 дена

Охриѓанец измамен од лице во Гостивар за сума од 19 илјади денари

Охрид Прес - пред 4 дена