ПРЕТРЕСОТ ВО ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА БИЛ ПО ПРИЈАВА ВО ВРСКА СО „БЕСА ТРАНС“

Сакам да кажам - пред 4 дена

ПРЕТРЕСОТ ВО ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА БИЛ ПО ПРИЈАВА ВО ВРСКА СО „БЕСА ТРАНС“

Сакам да кажам - пред 4 дена

ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ПОЈАСНУВА ДЕКА ПРЕТРЕСОТ ВО ФИНАНСИСКАТА ПОЛИЦИЈА НЕ БИЛ ВО ВРСКА СО НЕСРЕЌАТА НА АВТОБУСОТ НА „БЕСА ТРАНС“ ВО БУГАРИЈА

Сакам да кажам - пред 4 дена

Муареми не и давал на Русковска документи за Беса Транс

Фактор - пред 4 дена

Јавното обвинителство демантира дека претресот во Финансиската полиција бил по пријава во врска со „Беса транс“

Фактор - пред 4 дена

Муареми не и давал на Русковска документи за Беса Транс

Express - пред 4 дена

ЈО демантира: Не е точно дека претресот во Финансиската полиција бил по пријава во врска со „Беса транс“

Макпрес - пред 4 дена