МНР: Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на Комисијата за спречување дискриминација

Вечер - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немаше право да присуствува на увидот во „Ванчо Михајлов“

Вечер - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немаше право да присустува на увидот на Комисијата во клубот „Ванчо Михајлов“

Макфакс - пред 4 дена

МНР само констатираше дека бугарскиот конзул не смеел да биде присутен на увидот во клубот во Битола

Мкд.мк - пред 4 дена

За Комисијата за антидискриминација присуството на бугарскиот конзул во центарот „Ванчо Михајлов“ е обид за влијание

Мкд.мк - пред 4 дена

Комисијата за спречување дискриминација вчера влезе во клубот „Ванчо Михајлов“

Мкд.мк - пред 5 дена

МНР: Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на Комисијата за спречување дискриминација

Весник - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немаше право да присуствува на увидот во „Ванчо Михајлов“

Весник - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид во Културниот центар во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

Весник - пред 4 дена

НАДЗОР од бугарскиот Конзул на работата на Комисијата за заштита на дискриминациј во увидот во Културниот центар во Битола; КСЗД обвинува ТОА Е ОБИД ЗА ВЛИЈАНИЕ

Весник - пред 4 дена

НАДЗОР од бугарскиот Конзул на работата на Комисијата за заштита на дискриминациј во увидот во Културниот центар во Битола; КСЗД обвинува ТОА Е ОБИД ЗА ВЛИЈАНИЕ

Вечер - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид во Културниот центар во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

Вечер - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немаше право да присуствува на увидот во „Ванчо Михајлов“

Република - пред 4 дена

МНР: Го следиме и нотираме ангажманот на Комисијата во врска со здружението „Ванчо Михајлов“

Канал 5 - пред 4 дена

Комисијата за заштита од дискриминација влезе во бугарскиот клуб „Ванчо Михајлов“

Република - пред 5 дена

Присуството на бугарскиот конзул на ревизијата на клубот „Ванчо Михајлов“ обид за влијание, смета Комисијат за дискриминација

Република - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид во Културниот центар во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

Република - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид е обид за влијание

Канал 5 - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул на увидот во клубот „Ванчо Михајлов“ е обид за влијание

Канал 5 - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на Комисијата за спречување дискриминација

Сител - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на увидот на клубот Иван Михајлов го доживуваме како обид за влијание

Сител - пред 4 дена

Комисијата за заштита од дискриминација влезе во бугарскиот центар „Ванчо Михајлов“

Сител - пред 5 дена

Комисијата за заштита од дискриминација стравува дека бугарскиот конзул ќе ја политизира постапката за клубот „Ванчо Михајлов“

Сител - пред 4 дена

МНР тврди дека бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот во „Ванчо Михајлов“ во Битола

Нетпрес - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немаше право да присуствува на увидот во „Ванчо Михајлов“

Курир - пред 4 дена

Комисијата за заштита од дискриминација на увид во клубот „Ванчо Михајлов“

Нова Македонија - пред 5 дена

МНР: Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на КСЗД

Нова Македонија - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул при увидот во „Ванчо Михајлов“ во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

Нова Македонија - пред 4 дена

МНР: Конзулот има право да ги застапува правата и интересите на државјаните на Република Бугарија, но не и тие на здружение на граѓани регистрирано во Македонија

Телма - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид е притисок и можност за политичко влијание

Телма - пред 4 дена

Увид во просториите на клубот „Ванчо Михајлов“ во Битола од Комисјата за спречување на дискриминација

Телма - пред 5 дена

ПРИСУСТВОТО НА БУГАРСКИОТ КОНЗУЛ ПРИ УВИДОТ ВО КЛУБОТ „ВАНЧО МИХАЈЛОВ“ Е ОБИД ЗА ВЛИЈАНИЕ ВРЗ НАШАТА РАБОТА, ВЕЛАТ ОД КОМИСИЈАТА ЗА АНТИДИСКРИМИНАЦИЈА

Сакам да кажам - пред 4 дена

НАПРАВИВМЕ УВИД ВО БУГАРСКИОТ КЛУБ ВО БИТОЛА ПО ПРЕТСТАВКА НА ГРАЃАНИ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЈА, ВЕЛАТ ОД КОМИСИЈА ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ДИСКРИМИНАЦИЈА

Сакам да кажам - пред 5 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид во Културниот центар во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

Нетпрес - пред 4 дена

Комисијата за спречување на дискриминација направи увид во клубот „Ванчо Михајлов“ во Битола

Нетпрес - пред 5 дена

Увид во просториите на клубот „Ванчо Михајлов“ во Битола од Комисјата за спречување на дискриминација

Курир - пред 5 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид во Културниот центар во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

Курир - пред 4 дена

КСЗД ќе изврши увид во клубот „Иван Михајлов“

DW - пред 6 дена

Заврши увидот во културниот клуб „Иван Михајлов“ во Битола

Фактор - пред 5 дена

Бугарскиот конзул непожелен при контролата на културниот клуб „Иван Михајлов“

Фактор - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на Комисијата за спречување дискриминација

Слободен Печат - пред 4 дена

Во клубот „Иван Михајлов“ Комисијата за спречување на дискриминација работеше под надзор на бугарскиот конзул: Тоа е обид за влијание врз нашата работа

Слободен Печат - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немаше право да присустува на увидот на Комисијата во клубот „Ванчо Михајлов“

Точка - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул при увидот во клубот „Ванчо Михајлов“, Комисијата го доживува како обид за влијание

Точка - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немаше право да присустува на увидот на Комисијата во клубот „Ванчо Михајлов“

Прес 24 - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид во Културниот центар во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

Прес 24 - пред 4 дена

МНР му порача на бугарскиот конзул дека ја помешал надлежноста

Независен - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид во Културниот центар во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

Независен - пред 4 дена

Комисијата за спречување на дискриминација влезе во бугарскиот клуб во Битола

Независен - пред 5 дена

МНР: Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на Комисијата за спречување дискриминација во „КЦ Иван Михајлов“

365.mk - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на Комисијата за спречување дискриминација

Опсервер - пред 4 дена

Оправдан страв дека бугарскиот конзул ќе ја политизира постапката за клубот „Ванчо Михајлов“

Express - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на Комисијата за спречување дискриминација

Бриф - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на генералниот конзул на Бугарија е обид за влијание

Скопје24 - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид во Културниот центар во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

Опсервер - пред 4 дена

МНР се одважи: Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на КЗД во културниот клуб „Иван Михајлов“

Макпрес - пред 4 дена

За Комисијата за антидискриминација присуството на бугарскиот конзул во центарот „Ванчо Михајлов“ е обид за влијание

Макпрес - пред 4 дена

КСДЗ: Како обид за влијание го доживеавме присуството на бугарскиот конзул Иванов на увидот во клубот „Ванчо Михајлов“ во Битола

Денешен - пред 4 дена

КОМИСИЈА ПРОТИВ ДИСКРИМИНАЦИЈА КАЈ „ВАНЧО МИХАЈЛОВ“: Извршен е увид во клубот во Битола, резултатите ќе бидат соопштени наскоро

Денешен - пред 4 дена

Присуството на бугарскиот конзул за време на увидот во „Ванчо Михајлов“, Комисијата за заштита од дискриминација го доживува како обид за влијание

еМагазин - пред 4 дена

Комисијата за спречување на дискриминација направи увид во бугарскиот клуб во Битола

еМагазин - пред 5 дена

Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на Комисијата за спречување дискриминација

24 Инфо - пред 4 дена

МНР: Бугарскиот конзул немал право да присуствува на увидот на Комисијата за спречување дискриминација

Лидер - пред 4 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид во Културниот центар во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

Лидер - пред 4 дена

Комисијата за спречување на дискриминација направи увид во клубот „Ванчо Михајлов“ во Битола

24 Инфо - пред 5 дена

КСЗД: Присуството на бугарскиот конзул за време на најавениот увид во Културниот центар во Битола, Комисијата го доживува како обид за влијание

24 Инфо - пред 4 дена