Во септември пак ќе почне изградбата на пругата кон Бугарија

Мкд.мк - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Весник - пред 4 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Вечер - пред 4 дена

Не е лажна вест: Власта повторно ветува дека ќе ја гради пругата кон Бугарија

Република - пред 4 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Бизнис вести - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Канал 5 - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Сител - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Нова Македонија - пред 5 дена

По пауза од две години во септември продолжува изградбата на пругата кон Бугарија

Телма - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Кајгана - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Слободен Печат - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Скопје Инфо - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Прес 24 - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Независен - пред 5 дена

Пак почнува изградбата на пругата кон Бугарија

Express - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Бриф - пред 5 дена

По пауза од две години во септември продолжува изградбата на пругата кон Бугарија

Скопје24 - пред 4 дена

ОД СЕПТЕМВРИ НОВ ОБИД ЗА ИЗГРАДБА НА ПРУГАТА КОН БУГАРИЈА Новите изведувачи ветуваат изградба во дадениот рок

+Инфо - пред 4 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Опсервер - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Макпрес - пред 5 дена

ИСТОРИСКИ ГРАДБИ ВО МАКЕДОНИЈА: Идниот месец, по пауза од две години, повторно ќе тргне изградбата на пругата и „возот кон Бугарија“

Денешен - пред 5 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

Лидер - пред 4 дена

По пауза од две години во септември повторно изградба на пругата кон Бугарија

24 Инфо - пред 5 дена