Османи-Дендиас: Потенцирана силната поддршка на Грција за земјава на нејзиниот европски пат

Макфакс - пред 6 дена

Ангажманот на САД на Балканот гаранција за безбедноста, согласни Рикер и Османи

Мкд.мк - пред 7 дена

Османи и Ескобар разговараа за првите резултати од Стратешкиот дијалог со САД

Мкд.мк - пред 6 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу Македонија и САД дава резултати

Весник - пред 6 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу Македонија и САД дава резултати

Вечер - пред 6 дена

Oсмани – Рикер: Ангажманот на САД во Западен Балкан е гаранција за стабилност и напредок

Макфакс - пред 7 дена

Средба Османи – Касулидес

Макфакс - пред 7 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу С. Македонија и САД дава првични резултати

А1он - пред 6 дена

Средба Османи - Дендиас во Њујорк: Со Грција успеавме да изградиме стратешки однос

Канал 5 - пред 6 дена

Средба Османи – Касулидес во Њујорк

Бизнис вести - пред 7 дена

Средба Османи -Рикер во Њујорк

Република - пред 7 дена

Средба Османи – Ескобар во Њујорк

Република - пред 6 дена

Средба Османи – Рикер во Њујорк

Канал 5 - пред 7 дена

Средба Османи – Касулидес во Њујорк

Канал 5 - пред 7 дена

Османи на состанок на САД-А5

Канал 5 - пред 7 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу Македонија и САД дава резултати

Канал 5 - пред 6 дена

Османи: Забрзување на евроинтеграциите значајна инвестиција во регионалната и европска безбедност

Сител - пред 7 дена

Средба Османи – Касулидес во Њујорк

Сител - пред 7 дена

Средба Османи – Дендиас во Њујорк: Дискутирале за Договорот од Преспа

Сител - пред 6 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу Северна Македонија и САД дава резултати

Сител - пред 6 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу Северна Македонија и САД дава резултати

Телма - пред 6 дена

Стратешкиот дијалог помеѓу Македонија и САД дава резултати, заклучија Османи и Ескобар

Нова Македонија - пред 6 дена

Османи – Дендиас: Со Грција изградивме стратешки однос

Нова Македонија - пред 6 дена

Османи во Њујорк се сретна со Дендијас, вели дека со Грција сме изградиле „стратешки однос“

Слободен Печат - пред 6 дена

Османи во Њујорк се сретна со американскиот советник Рикер

Слободен Печат - пред 7 дена

Османи – Ринкевич: Северна Македонија останува посветена на реформската агенда за напречен тек на пристапните преговори со ЕУ

Слободен Печат - пред 7 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу Северна Македонија и САД дава резултати

Слободен Печат - пред 6 дена

Средба Османи - Дендиас: Потенцирана силната поддршка на Грција за земјава на нејзиниот европски пат

Точка - пред 6 дена

Oсмани - Рикер: Ангажманот на САД во Западен Балкан е гаранција за стабилност и напредок

Точка - пред 7 дена

Средба Османи - Ексобар: Американските пари доаѓаат во Македонија

Прес 24 - пред 6 дена

Османи се сретнал со Дендиас во Њујорк: Разговарале за Преспанскиот договор

Прес 24 - пред 6 дена

Средба Османи – Рикер во Њујорк

Независен - пред 7 дена

Османи на состанок на САД со земјите на Јадранската повелба

Независен - пред 7 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу Северна Македонија и САД дава резултати

Независен - пред 6 дена

Средба Османи – Дендиас: Со Грција изградивме стратешки однос

Макпрес - пред 6 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу Македонија и САД дава резултати

Макпрес - пред 6 дена

Средба Османи – Дендиас: Со Грција изградивме стратешки однос

Опсервер - пред 6 дена

Средба Османи – Дендиас: Со Грција изградивме стратешки однос

Бриф - пред 6 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу Северна Македонија и САД дава резултати

Бриф - пред 6 дена

Средба Османи – Рикер во Њујорк

Опсервер - пред 7 дена

Средба Османи – Касулидес во Њујорк

Опсервер - пред 7 дена

Османи – Ринкевич: Македонија останува посветена на реформската агенда за напречен тек на пристапните преговори со ЕУ

Опсервер - пред 7 дена

Османи на состанок на САД-А5: Забрзување на евроинтеграциите значајна инвестиција во регионалната и европска безбедност

Опсервер - пред 7 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу  Македонија и САД дава резултати

Опсервер - пред 6 дена

Османи на состанок на САД-А5: Забрзување на евроинтеграциите значајна инвестиција во регионалната и европска безбедност

Макпрес - пред 7 дена

Средба Османи – Рикер во Њујорк

Макпрес - пред 7 дена

Османи – Ринкевич: Македонија останува посветена на реформската агенда за напречен тек на пристапните преговори со ЕУ

Макпрес - пред 7 дена

Средба Османи – Касулидес во Њујорк

Макпрес - пред 7 дена

Средба Османи – Дендиас во Њујорк: Поддршка од Грција за ЕУ перспективата

24 Инфо - пред 6 дена

Османи – Ескобар: Стратешкиот дијалог меѓу Македонија и САД дава резултати

Лидер - пред 6 дена

Средба Османи- Ринкевич

24 Инфо - пред 7 дена

Средба Османи- Рикер

24 Инфо - пред 7 дена

Средба Османи – Касулидес во Њујорк

24 Инфо - пред 7 дена

Средба Османи- Ескобар

24 Инфо - пред 6 дена