Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Вечер - пред 6 дена

(Видео) Ковачевски: Декларацијата за права на малцинствата на ОН е секојдневна практика, создаваме еднакво општество за сите

Макфакс - пред 6 дена

Ковачевски: Декларацијата за права на малцинствата на ОН е секојдневна пракса, создаваме еднакво општество за сите

А1он - пред 6 дена

Ковачевски-Гутереш: Соработката со ОН продолжува

А1он - пред 5 дена

Ковачевски ќе одржи предавање на Универзитетот Колумбија

Макфакс - пред 6 дена

Македонија е пример за функционална мултиетничка држава, рече Ковачевски во ОН

Мкд.мк - пред 6 дена

Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Весник - пред 6 дена

Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Макфакс - пред 5 дена

Средба Ковачевски - Гутереш: Соработката со ОН продолжува

Канал 5 - пред 5 дена

Ковачевски: Македонија е пример за почитување на правата на заедниците

Канал 5 - пред 6 дена

Ковачевски во ОН: Македонија е пример за функционална мултиетничка држава

Република - пред 6 дена

Средба Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Република - пред 5 дена

Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Бизнис вести - пред 6 дена

Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Бизнис вести - пред 6 дена

Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Република - пред 6 дена

Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

Канал 5 - пред 5 дена

Ковачевски ќе говори на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Канал 5 - пред 6 дена

Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор на стабилност на Западен Балкан

Сител - пред 6 дена

Mакедонија е пример за функционална мултиетничка држава, рече Ковачевски на Генералната дебата во ОН

Нетпрес - пред 6 дена

Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Телма - пред 6 дена

Ковачевски во ОН посочи дека Македонија е пример за функционална мултиетничка држава

Нова Македонија - пред 6 дена

Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Нова Македонија - пред 5 дена

Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

Нетпрес - пред 5 дена

Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

Курир - пред 5 дена

Македонија има интерес за поголемо учество во мировните опперации на ОН

Независен - пред 5 дена

Ковачевски во ОН: Северна Македонија е фактор на стабилност и пример за функционална мултиетничка држава

Слободен Печат - пред 6 дена

Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Слободен Печат - пред 6 дена

Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Точка - пред 5 дена

(Видео) Ковачевски: Декларацијата за права на малцинствата на ОН е секојдневна пракса, создаваме еднакво општество за сите

Точка - пред 6 дена

Ковачевски: РСМ е пример функционална мулти-етничка држава и претставува стабилност Западен Балкан

Прес 24 - пред 6 дена

Ковачевски и денеска во Њујорк

Прес 24 - пред 6 дена

Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува

Прес 24 - пред 5 дена

Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Независен - пред 6 дена

Ковачевски: Правата на малцинствата се секојдневна пракса за нас

Независен - пред 6 дена

Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор на стабилност

365.mk - пред 6 дена

(ВИДЕО) Ковачевски: Декларацијата за права на малцинствата на ОН е секојдневна пракса, создаваме еднакво општество за сите

Бриф - пред 6 дена

Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Бриф - пред 6 дена

Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Опсервер - пред 6 дена

Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

media.mk - пред 5 дена

Ковачевски ќе говори на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

media.mk - пред 6 дена

Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Бриф - пред 6 дена

Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

Бриф - пред 5 дена

Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Бриф - пред 5 дена

Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Опсервер - пред 6 дена

Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

Опсервер - пред 5 дена

Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

Макпрес - пред 4 дена

Ковачевски во ОН го фалеше концептот на Зоран Заев - „Едно општество за сите“ во кое за Македонците има извршители а во Арачиново не се плаќа струја

Макпрес - пред 5 дена

Премиерот Ковачевски ќе се обрати во Њујорк на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

Макпрес - пред 6 дена

КОВАЧЕВСКИ ВО ОН: Пример сме за функционална мулти-етничка држава

Денешен - пред 6 дена

Ковачевски – Гутереш: Соработката со ОН продолжува, стратешките развојни цели се приоритет

24 Инфо - пред 5 дена

Ковачевски: Декларацијата за права на малцинствата на ОН е секојдневна пракса, создаваме еднакво општество за сите

24 Инфо - пред 6 дена

Ковачевски во ОН: Северна Македонија е пример за функционална мултиетничка држава и е фактор

Лидер - пред 6 дена

Премиерот Ковачевски ќе говори на состанок по повод 30 години од Декларацијата за правата на малцинствата

24 Инфо - пред 6 дена

Ковачевски ќе се сретне со Генералниот секретар на ООН Гутерeш

24 Инфо - пред 5 дена