Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Вечер - пред 6 дена

Собранието денеска ќе расправа за продолжување на кризната состојба во енергетиката

Мкд.мк - пред 5 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Весник - пред 5 дена

Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Весник - пред 6 дена

Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Весник - пред 6 дена

Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Вечер - пред 6 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Вечер - пред 5 дена

Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Канал 5 - пред 6 дена

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Канал 5 - пред 5 дена

Битиќи: Цената на струјата во Македонија е една од пониските во регионот

Република - пред 5 дена

Бектеши: Подготвен сум да зборуваме за тоа дали и како да им се помогне на училиштата, клиниките, јавните претпријатија

Република - пред 6 дена

Седници на четири собраниски комисии

Бизнис вести - пред 6 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Бизнис вести - пред 5 дена

Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба

Канал 5 - пред 6 дена

Седници на четири собраниски комисии

Канал 5 - пред 6 дена

Продолжува комисиската расправа за одлуките за продолжување на кризната состојба

Канал 5 - пред 5 дена

Прекината 86. седница на Собранието,продолжението ќе зависи од работата на собраниските комисии

Канал 5 - пред 5 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Канал 5 - пред 5 дена

Бектеши до ВМРО-ДПМНЕ: Кажете конкретни мерки за заеднички да придонесеме

Канал 5 - пред 6 дена

Собранието расправа за продолжување на кризната состојба

Сител - пред 6 дена

Собранието расправа за продолжување на кризната состојба

Сител - пред 6 дена

Собранието расправа за продолжување на енергетската кризна состојба

Сител - пред 6 дена

Седници на четири собраниски комисии

Сител - пред 6 дена

Продолжува комисиската расправа за продолжување на кризната состојба

Сител - пред 4 дена

Прекината 86. седница на Собранието, продолжението ќе зависи од работата на собраниските комисии

Сител - пред 5 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Сител - пред 5 дена

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Сител - пред 4 дена

Комисијата за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023

Сител - пред 6 дена

Енергетската кризна состојба пред пратениците - Дали денеска ќе добие поддршка за продолжување

Сител - пред 5 дена

Енергетската кризна состојба од денеска пред пратениците

Сител - пред 6 дена

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Курир - пред 5 дена

Едночасовна пауза во Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба

Курир - пред 5 дена

Џафери со предупредување: Краен рок за изгласување кризна состојба е 28 септември

Телма - пред 5 дена

На дневен ред на собраниската седница е одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетика

Телма - пред 5 дена

Денеска Собранието нема да расправа за прогласување кризна состојба

Телма - пред 5 дена

Седници на четири собраниски комисии

Телма - пред 6 дена

Собранието ќе одлучува за продолжување на кризната состојба

Нова Македонија - пред 5 дена

Собраниската седница прекината по помалку од половина час поради незавршената работа на комисиите

Нова Македонија - пред 5 дена

Опозицијата бара одговори, а власта обвинува за неразумно однесување на дебатата за кризната состојба

Нова Македонија - пред 5 дена

Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Нова Македонија - пред 6 дена

Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Курир - пред 6 дена

Предлог одлуката за продолжување на кризна состојба на собраниска комисија

Курир - пред 6 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката пред пратениците

Курир - пред 5 дена

БЕКТЕШИ: ОЧЕКУВАМ КОНКРЕТНИ ПРЕДЛОГ МЕРКИ, не кажувајте невистини, складишта за нафта имаме доволно

Фактор - пред 6 дена

Комисиската расправа за кризна состојба во енергетиката продолжува утре

Независен - пред 5 дена

Продолжува комисиската расправа за одлуките за продолжување на кризната состојба

Слободен Печат - пред 5 дена

Прекината собраниската седница, продолжението ќе зависи од работата на собраниските комисии

Слободен Печат - пред 5 дена

Собранието ќе одлучува за продолжување на кризната состојба

Банкометар - пред 5 дена

Битиќи: Цената на струјата во Македонија е една од пониските во регионот

Банкометар - пред 5 дена

Бектеши: Подготвен сум да зборуваме за тоа дали и како да им се помогне на училиштата, клиниките, јавните претпријатија

Банкометар - пред 6 дена

Ќе се продолжи ли кризната состојба поради недостиг на електрична енергија до април 2023?

Скопје Инфо - пред 6 дена

Собранието денеска одлучува: Македонија 6 месеци во енергетска криза

Прес 24 - пред 5 дена

По 30 минути прекината седницата на Собранието - продлжението веројатно идната недела

Прес 24 - пред 5 дена

Пауза од еден час за Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба

Прес 24 - пред 5 дена

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Прес 24 - пред 5 дена

Битиќи: Цената на струјата во Македонија е една од пониските во регионот

Прес 24 - пред 6 дена

Бектеши: Србија троши 2,5 милиони евра дневно за струја - ние нула

Прес 24 - пред 6 дена

Собраниската Комисија за одбрана расправа за продолжување на кризната состојба

Независен - пред 6 дена

Седници на четири собраниски комисии

Независен - пред 6 дена

Пратениците ќе одлучуваат за продолжување на кризна состојба во енергетиката

Независен - пред 5 дена

Невидена неодговорност во Собранието, ни одлуките за кризна состојба не можат да се донесат

Независен - пред 5 дена

Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Независен - пред 5 дена

Прекината 86. седница на Собранието

Алсат-М - пред 5 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на собраниска седница

Алсат-М - пред 5 дена

Собранието расправа за продолжување на кризните состојби

Алфа - пред 5 дена

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Макпрес - пред 4 дена

Собранието расправа за продолжување на кризните состојби

Макпрес - пред 4 дена

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Опсервер - пред 5 дена

Едночасовна пауза во Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба

Опсервер - пред 5 дена

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

Бриф - пред 5 дена

Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Бриф - пред 6 дена

Пратениците одлучуваат за продолжување на кризната состојба во енергетиката

Express - пред 5 дена

Прекината 86. седница на Собранието, продолжението ќе зависи од работата на собраниските комисии

Бриф - пред 5 дена

Бектеши до ВМРО-ДПМНЕ: Кажете конкретни мерки за заеднички да придонесеме во решавањето на енергетската криза

Бриф - пред 6 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Работник - пред 5 дена

Битиќи: Цената на струјата во Македонија е една од пониските во регионот

Работник - пред 5 дена

Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Опсервер - пред 5 дена

Бектеши до ВМРО-ДПМНЕ: Кажете конкретни мерки за заеднички да придонесеме во решавањето на енергетската криза

Опсервер - пред 6 дена

Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Опсервер - пред 6 дена

Седници на четири собраниски комисии

Опсервер - пред 6 дена

Прекината 86. седница на Собранието, продолжението ќе зависи од работата на собраниските комисии

Опсервер - пред 5 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Опсервер - пред 5 дена

Продолжува комисиската расправа за одлуките за продолжување на кризната состојба

Опсервер - пред 5 дена

Битиќи вели дека подобро се снаоѓаме во период на енергетска криза отколку земјите во регионот а бараме помош од Србија, Бугарија и Грција

Макпрес - пред 5 дена

Бектеши бара од ВМРО-ДПМНЕ да предложат мерки за кризата, иако власта до сега не прифати ниту еден предлог од опозицијата

Макпрес - пред 5 дена

Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Макпрес - пред 6 дена

Седници на четири собраниски комисии

Макпрес - пред 6 дена

Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

24 Инфо - пред 6 дена

Комисиската расправа за продолжување на рокот за енергетската кризна состојба продолжува утре

24 Инфо - пред 5 дена

Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

Лидер - пред 6 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

Лидер - пред 5 дена

Битиќи: Кризната состојба ќе овозможи креирање механизми за справување со кризата

Лидер - пред 6 дена

Собраниската Комисија за одбрана расправа по владиниот предлог да продолжи кризната состојба до 30 април 2023 година

24 Инфо - пред 6 дена

Седници на четири собраниски комисии

24 Инфо - пред 6 дена

Прекината 86. седница на Собранието, продолжението ќе зависи од работата на собраниските комисии

24 Инфо - пред 5 дена

Одлуката за продолжување на кризна состојба во енергетиката на дневен ред на собраниска седница

24 Инфо - пред 5 дена

Едночасовна пауза во Комисијата за одбрана која расправа за продолжување на кризната состојба

24 Инфо - пред 5 дена

Бектеши до ВМРО-ДПМНЕ: Кажете конкретни мерки за заеднички да придонесеме во решавањето на енергетската криза

24 Инфо - пред 6 дена