Чешка нема да им издава хуманитарни визи на Русите кои бегаат од мобилизација

Вечер - пред 4 дена

Чешка нема да им издава хуманитарни визи на Русите кои бегаат од мобилизација

Весник - пред 4 дена

Естонија ЈА ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА за Русите кои бегаат од мобилизација – Треба да се борат против војна, а не да бегаат

Весник - пред 5 дена

Естонија ЈА ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА за Русите кои бегаат од мобилизација – Треба да се борат против војна, а не да бегаат

Вечер - пред 5 дена

Чешка нема да им издава хуманитарни визи на Русите кои бегаат од мобилизација

Канал 5 - пред 4 дена

Чешка нема да им дава хуманитарни визи на Русите кои бегаат од мобилизација

Слободен Печат - пред 5 дена

Чешка нема да издава визи на Русите кои сакаат да избегнат мобилизација

Денешен - пред 5 дена

Естонија: Русите не треба да бегаат од мобилизација, туку да се борат против војна

media.mk - пред 4 дена

Естонија нема да прима Руси кои бегаат од мобилизација

Express - пред 5 дена

Чешка нема да им издава хуманитарни визи на Русите кои бегаат од мобилизација

Макпрес - пред 4 дена