Германија ќе ги згрижи дезертерите од руската армија

Република - пред 5 дена

Германија подготвена да прифати дезертери од руската армија кои се изложени на ризик

Нетпрес - пред 5 дена

Фесер: Германија подготвена да прифати дезертери од руската армија кои се изложени на ризик

Курир - пред 5 дена

„Аерофлот“ ќе им ги врати парите за билети на мобилизирани Руси

Нова Македонија - пред 5 дена

Аэрофлот ќе им ги врати парите за билети на мобилизираните Руси

Кајгана - пред 5 дена

Фесер: Германија подготвена да прифати дезертери од руската армија кои се изложени на ризик

Независен - пред 5 дена

Германија се нуди да ги прифати руските војници кои дезертираат од војската на Путин

Слободен Печат - пред 5 дена

„Аерофлот“ ќе им ги врати парите за билети на мобилизирани Руси

Независен - пред 5 дена

Фесер: Германија подготвена да прифати дезертери од руската армија кои се изложени на ризик

Макпрес - пред 4 дена

„Аерофлот“ ќе им ги врати парите за билети на мобилизирани Руси

Макпрес - пред 4 дена

Германија ќе ги прифаќа руските дезертери

Денешен - пред 5 дена

Фесер: Германија подготвена да прифати дезертери од руската армија кои се изложени на ризик

Опсервер - пред 5 дена

Фесер: Германија подготвена да прифати дезертери од руската армија кои се изложени на ризик

Бриф - пред 5 дена

”Аерофлот“ ќе им ги врати парите за билети на мобилизирани Руси

Бриф - пред 5 дена

СИТЕ КОИ ГО МРАЗАТ ПАТОТ НА ПУТИН СЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ Германија ќе ги згрижи дезертерите од руската армија

+Инфо - пред 5 дена

„Аерофлот“ ќе им ги врати парите за билети на мобилизирани Руси

Опсервер - пред 5 дена

Германија ќе ги згрижи дезертери од руската армија

еМагазин - пред 5 дена

Фесер: Германија подготвена да прифати дезертери од руската армија кои се изложени на ризик

24 Инфо - пред 5 дена