Се огласи Епл за бизарната грешка кај камерата на новиот модел Ајфон 14 – еве кога да се очекува поправањето на проблемот (ВИДЕО)

Курир - пред 7 дена

„Дали навистина ви е потребна функцијата Smart Island?

USB - пред 6 дена

Сите модели на iPhone 15 би можеле да добијат интересен новитет во екранот

USB - пред 7 дена

Сите модели на iPhone 15 би можеле да добијат интересен новитет во екранот

Инфо - пред 7 дена

„Дали навистина ви е потребна функцијата Smart Island?

Инфо - пред 6 дена

„Dynamic Island“ може да се појави на сите модели на „iPhone 15“

Денар - пред 7 дена

Следната недела Apple ќе поправа бизарна грешка кај камерите на моделот iPhone 14 Pro

Порта - пред 7 дена