Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Бизнис вести - пред 5 дена

Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Република - пред 4 дена

Битиќи во Вин Вин: Сме се справиле и со потешки ситуации

Телма - пред 5 дена

Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Нова Македонија - пред 5 дена

Битиќи очекува инфлација од 10 до 11 проценти на крајот на годинава

Слободен Печат - пред 5 дена

Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Независен - пред 5 дена

Битиќи: Годишната инфлација ќе биде 10-11%, сме се справиле и со потешки ситуации

Прес 24 - пред 5 дена

БИТИЌИ: Мислам дека просекот на инфлацијата годинава ќе биде 10 до 11 отсто, сме се справиле и со потешки ситуации ќе се справиме и со оваа

Денешен - пред 4 дена

Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11 отсто

Опсервер - пред 5 дена

Битиќи очекува просечна годишна инфлација од 10 до 11%

Макпрес - пред 4 дена

Битиќи очекува инфлација од 10 до 11 проценти на крајот на годинава

24 Инфо - пред 4 дена