Гутереш: Треба да се истражат сите злосторства во Украина, виновниците да одговараат

Вечер - пред 6 дена

Гутереш: Треба да се истражат сите злосторства во Украина, виновниците да одговараат

Весник - пред 6 дена

Советот за безбедност на ОН денеска за наводните злосторства на Русија во Украина

Макфакс - пред 6 дена

(ВИДЕО) Гутереш: Да се истражи списокот насилства извршени во Украина

А1он - пред 6 дена

Гутереш: Треба да се истражат сите злосторства во Украина, виновниците да одговараат

Канал 5 - пред 6 дена

Гутереш: Да се истражи „списокот насилства“ извршени во Украина

Курир - пред 6 дена

Советот за безбедност на ОН денеска за наводните злосторства на Русија во Украина

Точка - пред 6 дена

Гутереш: Да се истражи „списокот насилства“ извршени во Украина

Прес 24 - пред 6 дена

Бајден сака да ја поттикне реформата на Советот за безбедност на ОН

Алсат-М - пред 7 дена

Гутереш: Да се истражи „списокот насилства“ извршени во Украина

Макпрес - пред 6 дена

Гутереш: Да се истражи „списокот насилства“ извршени во Украина

Опсервер - пред 6 дена

Гутереш: Да се истражи „списокот насилства“ извршени во Украина

Бриф - пред 6 дена

Гутереш: Да се истражи „списокот насилства” извршени во Украина

24 Инфо - пред 6 дена

Гутереш: Треба да се истражат сите злосторства во Украина, виновниците да одговараат

Лидер - пред 6 дена