Израелскиот премиер ги изненади сите- поддржа идеја за палестинска држава

Вечер - пред 6 дена

Голем пресврт: Израелскиот премиер ја поддржа идејата за палестинска држава

А1он - пред 6 дена

Израелскиот премиер ги изненади сите- поддржа идеја за палестинска држава

Весник - пред 6 дена

Прва средба во живо меѓу лидерите на Турција и Израел од 2008 година

Весник - пред 7 дена

Израелскиот премиер и турскиот претседател ќе се сретнат во Њујорк за прв пат по 14 години

Весник - пред 7 дена

Прва средба во живо меѓу лидерите на Турција и Израел од 2008 година

Вечер - пред 7 дена

Израелскиот премиер и турскиот претседател ќе се сретнат во Њујорк за прв пат по 14 години

Вечер - пред 7 дена

Лидерите на Турција и Израел се сретнаа првпат од 2008 година

Макфакс - пред 7 дена

Израелскиот премиер ги изненади сите- поддржа идеја за палестинска држава

Канал 5 - пред 6 дена

Прва средба во живо меѓу лидерите на Турција и Израел од 2008 година

Канал 5 - пред 7 дена

Средба Ердоган – Лапид, прва меѓу лидери на Турција и Израел од 2008 година

Слободен Печат - пред 7 дена

Лидерите на Турција и Израел се сретнаа првпат од 2008 година

Точка - пред 7 дена

Израелскиот премиер Лапид поддржа дводржавно решение за израелско-палестинскиот конфликт

Макпрес - пред 5 дена

Прва средба во живо меѓу лидерите на Турција и Израел од 2008 година

Макпрес - пред 7 дена

Израелскиот премиер Лапид поддржа дводржавно решение за израелско-палестинскиот конфликт

24 Инфо - пред 6 дена

Лидерите на Турција и Израел се сретнаа првпат од 2008 година

24 Инфо - пред 7 дена