Бугарскиот министер за одбрана: Постои ризик поради мобилизацијата во Русија

Макфакс - пред 7 дена

Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

А1он - пред 7 дена

Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

А1он - пред 7 дена

Бугарија ја започнува модернизацијата на својата најголема воздухопловна база

А1он - пред 7 дена

Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

Сител - пред 7 дена

Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

Курир - пред 7 дена

Мобилизацијата во Русија е директна закана за бугарската национална безбедност, вели ексминистерот Шаламанов

Слободен Печат - пред 6 дена

Бугарскиот министер за одбрана: Постои ризик поради мобилизацијата во Русија

Точка - пред 7 дена

Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

365.mk - пред 7 дена

Најавената мобилизација во Русија ја загрижи Бугарија

Express - пред 7 дена

Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

Опсервер - пред 7 дена

Бугарија ја започнува модернизацијата на својата најголема воздухопловна база

Опсервер - пред 7 дена

Шаламанов: Мобилизацијата во Русија е директна закана за националната безбедност на Бугарија

Макпрес - пред 5 дена

Стојанов: Делумната мобилизација во Русија е ризик за националната безбедност на Бугарија

Макпрес - пред 7 дена

Бугарија ја започнува модернизацијата на својата најголема воздухопловна база

Макпрес - пред 7 дена

БУГАРСКИОТ ТЕХНИЧКИ МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНА: Делумната мобилизација на Русија е ризик, но не и директна закана за Бугарија

Денешен - пред 7 дена

Бугарија гледа загрозена безбедноста од мобилизацијата во Русија

24 Инфо - пред 7 дена