Членките на НАТО ги осудија референдумите на територијата на Украина

Вечер - пред 5 дена

НАТО ги осуди референдумите на окупираните украински територии

А1он - пред 5 дена

Членките на НАТО ги осудија референдумите на територијата на Украина

Весник - пред 5 дена

Членките на НАТО ги осудија референдумите на територијата на Украина

Канал 5 - пред 5 дена

НАТО ја осуди најавата за референдуми на окупираните украински територии и руската нуклеарна реторика

Слободен Печат - пред 5 дена

НАТО: Силно го осудуваме планот да се одржи таканаречен референдум за приклучување кон Руската Федерација на украинските области

media.mk - пред 4 дена

НАТО со осуда на референдум на окупираните украински територии и руската нуклеарна реторика

Денешен - пред 5 дена

НАТО со осуда за референдумите на окупираните украински територии и руската нуклеарна реторика

Макпрес - пред 4 дена