Адора инжинеринг е подготвена да ги продаде топланите Исток и Запад

Мкд.мк - пред 5 дена

„Адора Инженеринг“ ги продава топланите: Ги нуди на ЕСМ по цена од 9,26 милиони евра колку што ги купи

Република - пред 5 дена

„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги ку

Канал 5 - пред 5 дена

„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по која ги купи

Канал 5 - пред 5 дена

„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

Телма - пред 5 дена

Чифлиганец оптимст дека ќе се договори со ЕСМ за скопјани да не останат без парно греење

Телма - пред 6 дена

„Адора“: Веруваме дека со ЕСМ ќе изнајдеме прифатливо решение во интерес на граѓаните

Нетпрес - пред 5 дена

„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

Кајгана - пред 5 дена

„Адора Инженеринг“ согласна да ги продаде топланите по иста цена по која ги купи

Фактор - пред 5 дена

„Адора“ е подготвена да ги продаде топланите во Скопје доколку ги наплати побарувањата

Пари - пред 5 дена

„Адора Инженеринг” сака да ги продаде топланите „Исток” и „Запад“ по иста цена по која ги купи лани

Слободен Печат - пред 5 дена

Греењето во Скопје зависи од договорот меѓу Владата и Чифлиганец

Прес 24 - пред 5 дена

„Адора“ е подготвена да ги продаде топланите во Скопје доколку ги наплати побарувањата

Независен - пред 5 дена

Адора Инженеринг е согласна да ги продаде топланите Исток и Запад на државата доколку ги наплати побарувањата од изминатиот период

Денар - пред 5 дена

„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

Макпрес - пред 4 дена

Адора Инженеринг: Немаме добиено ниту владение врз купениот имот, ниту надомест за користење од страна на БЕГ

Опсервер - пред 5 дена

„АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ“ ГИ ПРОДАВА ТОПЛАНИТЕ Ги нуди на ЕСМ по цена од 9,26 милиони евра колку што ги купи

+Инфо - пред 5 дена

„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

Опсервер - пред 5 дена

„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

НоваТВ - пред 5 дена

ПАРНО ГРЕЕЊЕ ВО СКОПЈЕ: Адора Инженеринг ги продава топланите Исток и Запад по иста цена по која што ги купи пред една година

Денешен - пред 5 дена

„Адора Инженеринг“ сака да ги продаде топланите „Исток“ и „Запад“ по иста цена по којашто ги купила

еМагазин - пред 5 дена

„Адора Инженеринг” сака да ги продаде топланите „Исток” и „Запад” по иста цена по којашто ги купила

24 Инфо - пред 5 дена