Дина Јашари ја освои наградата „Милан Младеновиќ“

Мкд.мк - пред 6 дена

Наградата „Милан Младеновиќ“ за 2022 година ја доби младата македонска музичарка Дина Јашари

Република - пред 6 дена

Дина Јашари ја доби регионалната музичка награда „Милан Младеновиќ“

Репортер - пред 6 дена

ДИНА ЈАШАРИ ЈА ДОБИ РЕГИОНАЛНАТА МУЗИЧКА НАГРАДА „МИЛАН МЛАДЕНОВИЌ“

Сакам да кажам - пред 6 дена

Дина Јашари ја доби регионалната музичка награда „Милан Младеновиќ“

Инфо - пред 6 дена

Дина Јашари ја доби наградата “Mилан Младеновиќ”

Независен - пред 6 дена

ВИДЕО | Вистинска гордост: Дина Јашари е добитничка на наградата „Милан Младеновиќ“ за најдобра песна

Слободен Печат - пред 6 дена

Дина Јашари се закити со наградата „Милан Младеновиќ“

Скопје Инфо - пред 6 дена

Дина Јашари ја доби наградата „Mилан Младеновиќ”

Денешен - пред 6 дена

Дина Јашари ја доби наградата „Mилан Младеновиќ”

Опсервер - пред 6 дена

Дина Јашари ја доби регионалната музичка награда „Милан Младеновиќ“

M Express - пред 6 дена

Дина Јашари ја доби наградата „Mилан Младеновиќ”

Макпрес - пред 6 дена

Суперталентираната Дина Јашари, со песната „Дома“ ја освои наградата „Милан Младеновиќ“ за 2022 година

Охрид Прес - пред 6 дена

Дина Јашари ја доби наградата “Mилан Младеновиќ”

Екран - пред 6 дена