Марк Закерберг со сопругата го чекаат третото дете, го открија и полот

Канал 5 - пред 6 дена

Марк Цукенберг објави дека со сопругата ја чекаат третата ќерка

Репортер - пред 5 дена

Марк Цукенберг објави дека со сопругата ја чекаат третата ќерка

Инфо - пред 5 дена

ФОТО | „Многу љубов“: Марк Закерберг и Присила Чен го очекуваат третото дете

Слободен Печат - пред 6 дена

Марк Закерберг и сопругата објавија среќна вест: Парот очекува трето дете, откриен и полот

Точка - пред 5 дена

Марк Цукенберг објави дека со сопругата ја чекаат третата ќерка

M Express - пред 5 дена

По трите абортуси и неуспешни обиди, конечно успеаја: Еден од најбогатите луѓе на светот сподели среќна вест!

Убавина и здравје - пред 4 дена