Виртуелното „смајли“ наполни 40 години

Курир - пред 5 дена

Емотиконите слават 40 години, како започна приказната со нив?

Кајгана - пред 5 дена

Интернетот е незамислив без нив, а сега го слават својот 40-ти роденден

USB - пред 5 дена

Интернетот е незамислив без нив, а сега го слават својот 40-ти роденден

Инфо - пред 5 дена

Ова емоџи слави 40 години. Колку често го користите?

Денар - пред 5 дена

Виртуелниот „Смешко“ наполни 40 години

Бриф - пред 5 дена

Виртуелниот „Смешко“ наполни 40 години

Опсервер - пред 5 дена

„Smiley“ наполни 40 години

Макпрес - пред 4 дена