Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Бизнис вести - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Република - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Сител - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Нетпрес - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување до 2024 година

Нетпрес - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Нетпрес - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Курир - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Слободен Печат - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Банкометар - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Независен - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Макпрес - пред 6 дена

АКО НЕМА СУБВЕНЦИИ НЕМА ПОВИСОКИ ПЛАТИ Работодавачите бараат законот да важи до ноември 2024 година

+Инфо - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

Опсервер - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

НоваТВ - пред 6 дена

Работодавачите бараат да продолжи субвенционирањето на придонеси за социјално осигурување

24 Инфо - пред 6 дена