Контакт

Vesti.mk е дел од MaxMedia Group: vecer.mk, vesti.mk и vesnik.com
Администратор: Стефан Петрушевски
email: [email protected]
Vesti.mk не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, бидејќи се генерираат преку Facebook, Twitter и други, и за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.
Сите објавени содржини се пренесени информации од наведените извори и Vesti.mk нема никаква одговорност за содржината на информациите