притисни ентер »

Извори

Vicoteka

Карантинска свирка

Карантинска свирка

Кога досадата ќе премине во креативност, секој предмет може да е совршен инструмент…

Реакција 667

Реакција 667

кога од што немаш излезено долго време, и не знаеш како да се однесуваш

Чувството #719

Чувството #719

кога пробувам да се скријам од своите проблеми…

Туторијал #328

Туторијал #328

Како правилно се купува нова веспа…

Зет

Зет

Оди зетот на гости кај дедото и бабата. Го пречекуваат од убаво поубаво. Бабата му испекла пиле. Дедото направил ќебапчиња на скара, му ставил од најубавата ракија, а додека зетот бил на гости, го пратиле братот на невестата да оди да го исчисти изметот од животните од шталата. Откако гостите си заминале, синот прашал: – Мамо, тато, јас ги работам

Истражување

Истражување

Кога жена ќе ти рече: – Ти си најдобриот!!! Сфаќаш дека веќе се направени некои истражувања…

Чоколадо

Чоколадо

Вратија се муж од Авганистан и проверуе да ли га варала жена. – Сине, беше ли некој чичко док не беше ја туј? – Не, тато. – А чоколаду даде ли ти? – Даде…

Чај

Чај

Сосетките седат и си пијат кафе и едната и се жали на другата: – Кажувај некој совет, што да правам? Трпе ме тепа секој пат како се прибере пијан. – Не се секирај, го знам лекот. Купи си чај од камилица и кога ќе се прибере пијан, започнувај да правиш гаргара. Тепаната не видела некоја смисла во советот, но сепак решила да проба. По една недела, двете

Вага

Вага

Ако се качите на вага, и резултатот не ви се допаѓа, не се вознемирувајте. Луѓе со златно срце, челични нерви и железен карактер, не можат да бидат лесни!